Studio kateremu so plise zavese dodale nov pridih

Tudi za ustvarjalni studio so plise zavese nekaj, kar izjemno dobro dopolnijo prostor in prenesejo kreativno vzdušje. Katja je imela lastni studio doma in zaželela si je spremembe, ki bi ji doprinesla nov svež val kreativne inspiracije. Studio je bil njen prostor, kjer je ustvarjala čudovite slike in kipce in čas je bil, da se njeni izdelki dvignejo v dizajnu in kakovosti. Za to pa je potrebovala tudi prenovljeno okolje.

Nekaj tednov je preživela v raziskovanju idej, preden se je končno odločila za izbrane zavese. Prva sprememba, za katero se je odločila, je bila ta, da ji žaluzije na oknih nadomestijo plise zavese, saj je najbolje pogrešala drugačno svetlobo v studiu. Katja je bila navdušena nad idejo, še preden je pravzaprav videla končni rezultat. Sprememba je bila več kot očitno tista, kar si je najbolje želela.

Studio kateremu so plise zavese dodale nov pridih

Ko so plise zavese končno prispele, je Katja takoj začela s preurejanjem studia. Najprej je premaknila mize in stole, da bi ustvarila boljši pretok energije v prostoru. Nato je začela nameščati plise zavese in občudovala, kako so se svetlobni žarki igrali s pregibano tkanino. Ustvarjajoča čarobna igra svetlobe in sence v prostoru je tako dodala popolnoma drugačen kreativni pridih.

Katja je vedno imela rada naravo, zato je ob strani prostora postavila majhno mizo z lončkom rože. Zdaj je imela čudovit razgled skozi plise zavese, medtem ko je ustvarjala svoje umetnine. Občutila je, kako se je njena ustvarjalnost na novo prebudila s tem, ko je samo malo spremenila svoje okolje.

S svojim preurejenim studiom je Katja postala še bolj navdihnjena in njeni umetniški projekti so pridobivali na kakovosti in izvirnosti. Nove zavese so zelo hitro postale njena najljubša dodatna oprema v sobi, saj so ji vsak dan pričarale čudovito svetlobo.

Katja je s tem ugotovila, da je prijeten ustvarjalni prostor, ključnega pomena za njeno umetniško pot. Zdaj je njena soba postala prostor, kjer je ustvarjalnost resnično zaživela, zahvaljujoč temu, da so plise zavese omogočile prijetno vzdušje v studiu, ki ji pomaga kreirati nove ideje.