Vsako noč ostanem brez odeje

Naša zakonska postelja ima samo eno odejo za spanje, ker je za dva. Tako zelo sem se veselila te odeje, sedaj pa vidim, da sem naredila napako, da nisem kupila dveh ločenih odej, ker vsako noč ostanem brez odeje, ker mi vso odejo vzame partner. 

Velikokrat sem ga že opozorila na to kakor tudi na smrčanje, pa ni nikoli pomagalo, ker ko on zaspi, spi tako trdno, da ga nihče ne more prebuditi. Saj bi bilo vse v redu, če ne bi te odeje kupila zelo drage in zelo dobre. Doma nisem imela nobene druge odeje tako kvalitetne in kako naj sedaj zamenjam to odejo nazaj za stare odeje. 

Eno noč sem imela dovolj, ker mi je partner štirikrat vzel odejo in tako me je ponoči pošteno nazeblo. Zjutraj sem mu to tudi povedala, a se ni kaj dosti sekiral in videla sem, da se to ne bo končalo. Tako mi ni preostalo drugega, kot da grem v salon in kupim dve novi odeji, da bo imel vsak svojo. Škoda mi je bilo denarja, ker so bile res drage, saj so bile kvalitetne. 

Vseeno sem opravila nakup in bila prav zadovoljna, saj bom končno enkrat celo noč imela odejo. Doma sem takoj zamenjala odejo za novi dve odeji in tako komaj čakala, da grem spat, da se končno enkrat naspim, ker mi nihče ne bo jemal odeje, in mi bo toplo celo noč.

Včasih naredimo napake, ko mislimo, da bomo naredili prav. Tako jaz ne bi nikoli pomislila, da nama bo ena odeja delala toliko preglavic, sedaj pa vidim, kako dobro je, če do odeje pri partnerjih ločene. Nikoli več ne bi imela iste odeje, ker je to naporno, saj eden od partnerja vedno ostane nepokrit. V najinem primeru sem bila to vedno jaz. Sedaj nisem več, ker imam svojo odejo vsako noč.