Moji hiši so eterična olja dodala pravi pravljični pridih

Doma sem res prižgala nova eterična olja kar na dveh lokacijah. V enega sem dala olje za srečo, v drugega pa olje iz pomaranče in cimeta. Oba sta tako lepo dišala, in ko sta se nekje na sredini hiše pomešala, sta imela še bolj prijeten vonj. Odličen nakup sem naredila. Moja hiša je popolnoma osvežena s prijetnimi vonji.

Ko sem bila dobri dve uri v odišavljeni hiši, sem se spraševala, zakaj sem toliko časa odlašala z eteričnimi olji. Res je bil odličen občutek, ko sem vonjala te prefinjene vonje v svoji hiši in so me pomirjali in hkrati polnili s pozitivno energijo. Dišeče sveče niso nikoli naredile takšnega ambienta kakor eterična olja. Je pa res, da nisem nikoli česa preveč pazila na to, kakšne sveče sem kupovala in najverjetneje res niso bile kaj preveč kakovostne. Enkrat sem celo kupila eno dišečo svečo, po kateri me je bolela glava. Ta izkušnja res ni bila preveč dobra. Od takrat dalje sem vsaj kupovala sveče iz soje, ker sem ugotovila, da me po navadnih boli glava. Ampak nisem pa ravno gledala, kaj je bilo v njih, da so dišale. Nekatere res niso delovale, da imajo naraven vonj.

Moji hiši so eterična olja dodala pravi pravljični pridih

Tudi pri eteričnih oljih se lahko zmoti človek sem ugotovila. Že precej let nazaj sem kupila neko eterično olje za dva evra, ki se je izkazalo, da ni dišalo, ampak smrdelo po neki umetni zadevi. Tokrat sem vseeno dala za eno eterično olje malce več kot deset evrov. Takoj, ko sem ga odprla, sem zavonjala, da je naravno in da nima nobenih škodljivih snovi notri. Sicer je pa to tudi pisalo na škatlici.